М’якоть реберець мармурової яловичини

900 грн / за 500г

Ребра мармурової яловичини породи биків Black Angus на зерновому відкормі без кісток. Перед приготуванням наносимо сухий маринад (сіль та чорний перець) та залишаємо на 12 годин маринуватися в холодильнику. Після готуємо у смокері 11-14 годин на дубових дровах до температури 93С. Згодом, коли м’ясо відпочине 12 годин, вилучаємо кістки та вакуумуємо.

Немає в наявності

НАЗАД В КАТАЛОГ

Додаткова інформація

Порція

500г

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “М’якоть реберець мармурової яловичини”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Новинка від KING BBQ!

Спробуйте дегустаційні сети — вибір для тих, хто хоче все й одразу.