Додаткова інформація
Порція | 500г |
---|
900 грн / за 500г
Ребра мармурової яловичини породи биків Black Angus на зерновому відкормі без кісток. Перед приготуванням наносимо сухий маринад (сіль та чорний перець) та залишаємо на 12 годин маринуватися в холодильнику. Після готуємо у смокері 11-14 годин на дубових дровах до температури 93С. Згодом, коли м’ясо відпочине 12 годин, вилучаємо кістки та вакуумуємо.
Немає в наявності
НАЗАД В КАТАЛОГПорція | 500г |
---|
З будь-яких питань дзвоніть за вказаним номером +380971545449
Навчання і смокери +380989726495
Залишайте свій контакт, щоб отримувати інформацію про новинки та акції
Спробуйте дегустаційні сети — вибір для тих, хто хоче все й одразу.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.